Főoldal   |   Részletes keresés   |   Regisztráció   |   Magunkról   |   Linkajánló
 
Levél nekünk  
 

Súgó

Ha nehézsége adódott honlapunkkal, nézzen körül itt!

Az új tervezésnek köszönhetően honlapunk áttekinthetőbb egyszerűbben kezelhető, ezért a súgó témakörök is némileg karcsúsodtak.

A gombok és menük nem szorulnak magyarázatra, egyedül a kereső működésével kapcsolatban merülhetnek fel apróbb kérdések. Lássuk mik is ezek!

Gyorskeresés

A lap betöltődésekor először a Gyorskeresővel találkozunk. Érdemes itt kezdeni, ha konkrét adatot keres. Ugyanis itt a legmagasabb a találati arány, mert a gyorskereső az adatlapokon belül egyszerre keres cégnévre, termékre, márkanévre.

Fontos!

A gyorskereső mezőbe legalább 2 betűt kell begépelni!


Részletes keresés

Ha a gyorskereső túl sok találatot hozott ki, vagy más okból szeretné szűkíteni a keresést, kattintson a Részletes keresés gombra! Várjon amíg a kereső betöltődik! Lassabb kapcsolat esetén ez 20-30 másodpercig is tarthat. Azért ennyi ideig, mert a Részletes keresésben az összes adatbázisunkban szereplő termék és szolgáltatás kilistázásra kerül, ami nagyban segíti a keresést. Főként hasznos ez, ha nem találunk valamely cikket a gyorskeresésben, viszont a cikkhez tartozó szinonimszó megtalálható a terméklistában.

Termék/szolgáltatás lista - Gyorsléptető mező

A terméklistában való keresést segíti a gyorsléptő mező, amely gépelés közben automatikusan az első már begépelt betűkkel kezdődő elemre mutat a listában. (Ha a lista nem ugrik a begépelt szóra, akkor a szó nem szerepel a listában.)

Cégnév mező

Itt adhatja meg a keresendő cég nevét. Nem kell teljes nevet megadnia, elég az első néhány betű is. Minimálisan 3 betűt kell beírnia!

Márkanév mező

Itt a keresendő márkanevet adhatja meg, hasonlóan, ahogy a cégnév mezőben, azzal a különbséggel, hogy itt szótöredéket is megadhat, tehát a szó közepéről, vagy végéről is beírhat egy részletet. Legalább 2 betű szükséges!

Régió-, Megye-, Város- és Státuszlisták

Ezek az elemek nem használhatók önmagukban, csak a Termék/szolgáltatás, Cégnév és Márkanév mezőkkel együtt, a keresés szűkítésére. Tehát, ha régióra, megyére, városra, vagy státuszra keresünk, akkor az előbb említett Termék/szolgáltatás, Cégnév ill. Márkanév mezők valamelyikét szintén meg kell adnunk.

Ne korlátozásként gondoljunk erre, hiszen, ha keresünk akkor konkrét dolgot keresünk. Pl.: Asztalost keresünk egy adott régióban, nem pedig mindent. Ennek a felesleges adatforgalomnak a kiszűrésével a rendszer gyorsul, így Ön is gyorsabban jut információhoz!


Fontos!

Nem feltétlenül hiba, ha esetleg a keresés nem jár eredménnyel! Adatbázisunkban az adatvédelmi törvény értelmében csak azokról a cégekről közölhetünk információt, akikkel érvényes szerződésünk van. Annak érdekében, hogy ez az arány minél magasabb legyen adatbázisunk folyamatos fejlesztés és feltöltés alatt áll, minden héten újabb és újabb cégek kerülnek fel. Ezért, ha nem talál valamit, ne adja fel, mert lehet, hogy néhány nap múlva már bent  lesz  az  adatbázisban!  Ha  nincs  ennyi   ideje,   akkor  pedig  még   mindig  hívhatja  a  telefonos  diszpécser-szolgálatunkat  a +36 87 447-444 telefonszámon, ahol munkatársunk nagy valószínűséggel segíteni tud Önnek.

 
Időjárás:
Felhőkép
Menetrendek:
Főoldal   |   Részletes keresés   |   Regisztráció   |   Magunkról   |   Linkajánló   |   Oldaltérkép